Blackjackbåtar perfekta för fiske

Kanske visste du inte att black jack inte bara är namnet på ett kortspel, utan också på en viss typ av båtar. Jag hade en sån tidigare faktiskt och måste säga att jag älskade den. En ganska liten och smidig båt, som kan gå snabbt om man bara ser till att ha en bra motor på den.

Det såg jag naturligtvis till att ha, fast jag körde sällan snabbt ändå. På den tiden var jag mest intresserad av att fiska och det passade min blackjackbåt alldeles utmärkt till. Men gasar man på skrämmer man ju bort fisken, så jag smög ofta fram, eller låg helt stilla medan jag väntade på att få napp.

Funderar du på vad du ska skaffa för båt?

Om du går i tankar och inte vet vad du ska skaffa för båt kan jag rekommendera en sån. De kan vara små skönheter i all sin enkelhet, så även om du inte har den största eller mest iögonfallande båten i hamnen behöver du inte skämmas om du har en blackjackbåt, tvärtom. De är något att vara stolt över.

Dessutom är de största och mest pråliga båtarna sällan de bästa, åtminstone inte om man vill kunna använda sin båt till många olika saker. Jag saknar min gamla pärla och fiskevän till båt ibland, men nuförtiden blir det bara black jack i form av kort för min del. Jag har hittat en del bra tips på blackjacktips.net.

Efter det har jag faktiskt vunnit mer än jag brukar göra. Känns nästan lika bra som att ha fiskelycka. Inte lika mycket vind i håret dock, om jag inte sätter mig ute på altanen. Blåser gör det ju där, men stannar ändå hellre inne och spelar nu när det är vinter och för det mesta minusgrader.