Dags för båtmässa!

3-12 mars är mycket viktiga dagar för alla båtentusiaster. Då drar Sveriges största och nyaste båtmässa igång: Allt för sjön.

Vad du än gör- missa inte Allt för sjön

Avsätt tid att gå på den. Här hittar du det absolut senaste och trendigaste inom båtliv. Allt du kan tänka dig finns på den här mässan: tillbehör för livet ombord, säkerhetsutrustning, verktyg, navigering, grejor för dig med barn eller hund, tips om resmål med mera. På den här mässan börjar din resa. Utan att ha varit här blir din tid ombord sannolikt inte lika lyckad. Båtliv har så att säga en rejäl medvind just nu och alla nya båtägare behöver tips och inspiration för att deras nya hobby ska bli så trevlig och säker som de drömt om.

Dags för båtmässa!

Vinn fina priser och presentkort

Passa på att träffa erfarna seglare och andra sjömän som varit med ett tag och kan föra över de mest användbara råden till just dig och din besättning. Utnyttja rabatter och andra mässerbjudanden, skaffa nya vänner i vimlet och bli bättre förberedd för ditt liv ombord. Du kan också delta i spännande tävlingar med fina priser och presentkort på 10 000 kr. Du kanske behöver gå i seglarskola? Här kan du hitta rätt kurser för dig och din familj. Funderar du på vilken försäkring du ska ha? Då kan du ta reda på det här. Du som ännu inte köpt båt kan titta på och jämföra många olika modeller och ta den tid du behöver.