Spel med båttema

Jag älskar båtar, vilket ni redan är medvetna om förstås. Men visste ni att det finns en hel del spel med ett båttema? Det första som ni tänker på kanske är Sänka Skepp, den gamla spelklassikern. Det kan du faktiskt även spela gratis på nätet, vilket är spännande och lite nostalgiskt. Faktum är att det är ett av mina favoritspel genom tiderna, även om det är ett relativt simpelt spel. Sedan är det alltid kul med nöjen som inte kostar någonting också.

Du kan också hitta en hel del slots med båttema när du spelar på casino online. En favorit bland spelare världen över är 1429 Uncharted Seas, som även är ett spel med stora vinstmöjligheter. Det är spelutvecklaren Thunderkick som utvecklat spelet där du befinner dig på ett skepp. På hjulen hittar du både sjömonster och mynt som kan ge dig bra vinster. Jag gillar att spela på slots emellanåt, när jag känner att jag har lite pengar över och är sugen på lite spänning.

Vikings Go Wild

Spel med båttema

Jag är lite av en historienörd också och jag älskar verkligen vikingar. Det är kanske inte så konstigt med tanke på vilka fantastiska vikingaskepp de åkte runt i. Spelutvecklaren Yggdrasil har skapat Vikings Go Wild, en slot med vikingatema. Du befinner dig till havs på ett vikingaskepp och på hjulen finns tuffa vikingar som kan ge dig vinst. Spelet är otroligt välgjort och det känns som ett äventyr under tiden du spelar. Det finns gott om bonusfunktioner som gör spelupplevelsen ännu bättre.

Silent Run

Brukar du drömma om att åka i en ubåt? Det måste vara riktigt mäktigt att befinna sig långt under ytan, även om det kanske är smått klaustrofobiskt. Du kan istället spela på Silent Run Slot från NetEnt, där du befinner dig i en ubåt. I bonusspelet får du dessutom försöka skjuta ner andra båtar, lite som i ett tv-spel eller datorspel. Jag rekommenderar det här spelet för dig som är ute efter en spännande upplevelse där du dessutom har möjlighet att vinna pengar.